Social Media

Social media marketing is geen hype, maar een noodzakelijk realiteit. Door social media in te zetten voor uw bedrijf heeft u een potentieel veel groter bereik op het internet om uw toekomstige klanten te bereiken. Iedereen is anders, er zijn visueel ingestelde mensen vooral op Facebook, tekstueel ingestelde mensen vooral op Twitter, zakelijk ingesteld mensen vooral op LinkedIn en diverse combinaties van alle drie.

 

Maximaal bereik via alle online social media kanalen

Iedereen heeft een voorkeur voor bepaalde social media netwerken om te netwerken, informatie te delen en informatie te verkrijgen van bedrijven.¬†Social media zorgt voor aanwezigheid van uw bedrijf op het internet voor uw potenti√ęle klanten.¬†Een eigen Twitter kanaal voor interactie, advertenties op Linkedin voor B2B klanten, advertenties op Facebook voor B2C klanten, een Google+ bedrijfspagina voor zoekmachine optimalisatie of een Youtube kanaal voor online branding.

  • Het meest actuele informatie wordt getoond op social media. Door het aantal grote gebruikers is er altijd een gebruiker die op de hoogte is van de laatste informatie. Bijvoorbeeld bij het introductie van een nieuwe product in de markt.
  • Informatie op social media is eenvoudig te verspreiden door middel van Twitter tweet knop, ¬†Facebook leuk knop, LinkedIn deel knop. Waardoor er vaak een sneeuwbal effect plaatsvindt door alle gebruikers die de informatie delen.
  • Social media platformen zijn goed geschikt gericht doelgroepen te bereiken. Denk aan gebruikers met bepaalde interesses die niet makkelijk vindbaar zijn.
  • Social media platformen zijn relatief objectief, omdat grote groepen gezamenlijk hun kennis delen. Denk hierbij aan de online gratis encyclopedie Wikipedia, waar iedere gebruiker informatie kan bijdragen aan allerlei onderwerpen.
  • Google en andere zoekmachines geven steeds meer waarde aan informatie dat geplaatst is op social media, omdat gebruikers de informatie vertrouwen.

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, maar het begint vanzelfsprekend met kosteloze middelen die allereerst opgezet moeten worden. Denk hierbij aan uw LinkedIn bedrijfs pagina, uw Facebook bedrijfspagina, uw Google+ bedrijfspagina en uw Twitter pagina.

Momzic handhaaft geen uurtarief!

Ik wil Social Media Marketing