Social Media

Social media marketing is geen hype, maar een noodzakelijke realiteit met een enorme potentie. Door social media in te zetten voor uw bedrijf heeft u een veel groter bereik op het internet om uw toekomstige klanten te bereiken. Iedereen is anders, er zijn visueel ingestelde mensen vooral op Facebook, tekstueel ingestelde mensen vooral op Twitter, zakelijk ingestelde mensen vooral op LinkedIn en diverse combinaties van alle drie.

 

Maximaal bereik via alle online social media kanalen

Iedereen heeft een voorkeur voor bepaalde social media netwerken om te netwerken, informatie te delen en informatie te verkrijgen van bedrijven. Social media zorgt voor aanwezigheid van uw bedrijf op het internet voor uw potenti√ęle klanten. Een eigen Twitter kanaal voor interactie, advertenties op Linkedin voor B2B klanten, advertenties op Facebook voor B2C klanten, een Google+ bedrijfspagina voor zoekmachine optimalisatie of een Youtube kanaal voor online branding.

  • De meest actuele informatie wordt getoond op social media. Door het aantal grote gebruikers is er altijd een gebruiker die op de hoogte is van de laatste informatie. Bijvoorbeeld bij de introductie van een nieuw product in de markt.
  • Informatie op social media is eenvoudig te verspreiden door middel van de Twitter Tweet knop, de Facebook Like knop en de LinkedIn Share knop, waardoor er vaak een sneeuwbal effect plaatsvindt onder alle gebruikers die de informatie delen.
  • Social Media platformen zijn perfect geschikt om gericht doelgroepen te bereiken. Denk aan gebruikers in een bepaalde niche die niet makkelijk vindbaar zijn.
  • Social Media platformen zijn relatief objectief omdat grote groepen gezamenlijk hun kennis delen. Denk hierbij aan de online gratis encyclopedia wikipedia, waar iedere gebruiker informatie kan bijdragen aan allerlei onderwerpen.
  • Google en andere zoekmachines hechten steeds meer waarde aan informatie die geplaats is op social media omdat gebruikers de informatie vertrouwen.

De mogelijkheden van Social Media zijn zeer uitgebreid, maar het begint vanzelfsprekend met kosteloze middelen die allereerst opgezet moeten worden. Denk hierbij aan uw LinkedIn bedrijfs pagina, uw Facebook bedrijfspagina, uw Google+ bedrijfspagina en uw Twitter pagina.
Wij helpen u graag bij het opzetten van uw Social Media kanalen.

Momzic hanteert geen uurtarief.

Ik wil Social Media Marketing