SEO Audit

U bent een website of webshop begonnen en u hebt aardig verstand van zaken. Maar SEO wil maar niet goed lukken. U wilt ook geen geld uitgeven aan zaken die toch niet helpen, of nog erger, juist averechts werken. Het is verstandig om de huidige situatie goed te laten analyseren en een juiste strategie te bepalen. Als u eenmaal weet waar u in de markt staat en hoe u verder moet om op de eerste positie op Google zichtbaar te worden, dan is het veel eenvoudiger om uw doel te bereiken.

SEO Audit

Het zou helemaal mooi zijn als u er zou achterkomen hoe de websites en webshops die nu al op de eerste positie staan daar terecht zijn gekomen. Waar hebben de concurrenten backlinks, wat voor anker teksten gebruiken de concurrenten, hoeveel backlinks hebben de concurrenten en hoe vaak komen er nieuwe backlinks bij. Wat voor SEO tactieken gebruikt uw concurrent, hoe betrouwbaar is de website van uw concurrent en welke factoren hebben daar een rol in gespeeld.

Als u een concept wilt beginnen dat voor een groot gedeelte afhangt van gratis verkeer uit de zoekmachines, is het zeer handig om vooraf te weten waar u aan toe bent.

Met de juiste informatie kunt u zelf aan de slag. U kunt zelf de juiste backlinks gaan maken met de juiste anker tekst op de juiste websites. U kunt dit ook zeer goedkoop door een student laten doen. U heeft tenslotte al een plan, het hoeft alleen nog maar uitgevoerd te worden. U kunt ook gemakkelijk aanpassingen aan uw website of webshop doen, of laten doen aan de hand van ons advies.

Wij presenteren u de juiste informatie in begrijpelijke taal. Wij geven tevens een advies over uw SEO strategie. U kunt dan aan de hand van onze analyse en advies uw SEO strategie bepalen. Momzic heeft tevens een groot netwerk van betrouwbare linkbuilders waarmee wij u in contact kunnen brengen.

Wij laten u daarna niet in steek, u krijgt ook 1 uur gratis coaching en advies. Zo kunt u later nog op ons terugvallen met eventuele vragen over uw strategie. U kunt ook ons oordeel vragen over een SEO dienst waar u momenteel gebruik van wilt maken of al maakt.

Hieronder wat voorbeelden om u een idee te geven wat er zoal aan de orde komt tijdens de analyse:

  • Zoekwoord analyse: Momzic analyseert uw niche en geeft u aan de hand van de analyse een lijst van 20 zoekwoorden. Deze zoekwoorden zijn de beste zoekwoorden om in uw niche gemakkelijke relevante bezoekers naar uw website te trekken.
  • Inhoud analyse: Momzic analyseert uw content en link structuur.
  • Technische analyse: Momzic kijkt naar factoren als laadtijd en verouderde scripts.
  • Backlink analyse: Momzic analyseert uw huidige link profiel.
  • Concurrentie analyse: Momzic analyseert de top 5 voor 3 vooraf aangegeven zoekwoorden.

Daarnaast bestaat er mogelijk ook negatieve content over uw bedrijf welke vindbaar is via Google door uw potenti√ęle klanten. Daarom bieden wij ook online reputatie management, denk hierbij aan het weghalen van de slechte zoekresultaten uit de top 20 zoekresultaten van Google.

Met onze analyse en advies in handen kunt u zelf aan de slag voor uw website of webshop. Wij maken tevens een inschatting van de kosten. Zo weet u van te voren waar u aan begint. En mocht u besluiten om uw SEO uit te besteden, dan weet u wat u kunt verwachten.

Momzic hanteert geen uurtarief.

Ik heb een SEO audit nodig