SEO diensten erg populair

Uit een locale SEO onderzoek uitgevoerd door SEO softwarebedrijf Brightlocal, bleek dat één van het meest gevraagde SEO-diensten website SEO optimalisatie en Google+ optimalisatie zijn. Google+ optimalisatie en website SEO optimalisatie waren zelfs meer gevraagd dan website ontwikkeling, linkbuilding, PPC, content creatie/optimalisatie en social media marketing. Minder dan vijf procent van de klanten vroeg om affiliate marketing.

Meer dan 80 procent van de respondenten zei dat de algemene zoektocht het meest effectieve online kanaal is als het gaat om het genereren van klanten.

Uit antwoorden op het onderzoek bleek dat de individuele klanten winsten varieerden van minder dan $100 tot meer dan $5000 per maand en dat 70% minder dan $1.000 per maand betaalt voor SEO-diensten en dat zelfs 28% tussen de $500 tot $1.000 per maand betaalt voor SEO-diensten.

Als het gaat om de marketing van een bedrijf gaat, geeft 91% van de respondenten aan dat mond-tot-mond het meest effici√ęnte instrument is voor het werven van nieuwe klanten, terwijl slechts 46 procent SEO aangaf als het meest effici√ęnte instrument is voor het werven van nieuwe klanten.
Van alle sociale netwerken was Linkedin het meest populair voor het vinden van nieuwe leads.

stats

BRON: Search Engine Land

 

 

 

 

Written by

avatar

Comments are closed.