Hoog in Google

Een hoge positie in de zoekresultaten van Google kan zomaar 50% meer omzet opleveren.
Google is de grootste zoekmachine van dit moment, als uw website goed gevonden wordt in Google dan krijgt u automatisch meer bezoekers op uw website of webshop en meer bezoekers betekent meer omzet.

 

 

Effici√ęnt en doelgroepgericht adverteren

U kunt op 2 manieren hoog in Google komen te staan.

Optie 1: in de gratis resultaten van Google.

Als u in de gratis resultaten van Google bovenaan staat, dan krijgt u gratis bezoekers via Google op uw website en of webshop. Om boven aan te komen in de gratis resultaten van Google zult u tijd en aandacht moeten besteden aan SEO (search engine optimalisation).

Optie 2: in de betaalde resultaten van Google.

In dit geval betaald u een bepaald bedrag als bezoekers op uw advertentie via Google klikken, dit heet SEA (search engine advertizing) In dit geval kunt u er ook voor kiezen om uw website of webshop te vertonen op alle websites die tot het netwerk van Google Adsense behoren.

Wilt u weten hoeveel bezoekers uw website extra per maand kan krijgen?
Vul dan het onderstaande formulier in.

Momzic hanteert geen uurtarief.

Ik wil beter gevonden worden in Google

Hoger in Google zoekmachine
Zoekmachines worden dagelijks door miljoenen mensen bezocht. Het is voor heel veel gebruikers van het internet vanzelfsprekend om om naar Google te surfen en daar in te typen wat ze nodig hebben. In 2018 surfde 90% van de desktop gebruikers naar Google wanneer zij iets wilden opzoeken en op de tablet en smartphone lag dit aandeel zelfs boven de 95%.

Het maakt in principe niet uit wat voor bedrijf u hebt en op wat voor markt u zich op richt. Hoger staan in de zoekmachines en voornamelijk Google zorgt ervoor dat u meer uit uw onderneming gaat halen.

Het werk eigenlijk heel simpel. Als een bezoeker op zoek is naar een bepaalde dienst of product hij typt dit bij Google in, dan kiest die gebruiker ook meestal voor één van de resultaten die hij te zien krijgt. Dat betekent dat als u daar niet staat u gewoon klanten laat liggen.

Er moet redelijk wat werk gedaan worden om uw website of webshop hoog in Google te krijgen. Als het verkeerd gedaan wordt kan het uw bedrijf meer geld kosten dan het oplevert, het is daarom ook aan te reden om SEO en SEA uit te besteden. Zo weet u zeker dat u met uw website en of webshop hoog in Google komt te staan.

Hoog in Google of hoog in zoekmachines staan kan voor heel veel ondernemers in het MKB het verschil zijn tussen het wel of niet redden in de tijden van crisis. Mensen gaan tegenwoordig veel minder de deur uit en doen veel meer online, daarom is online vindbaar zijn is cruciaal.

Hoe komt uw website en of webshop hoger in Google?
Om uw website of webshop hoog in Google te krijgen moet deze wat te bieden hebben aan degene die zoekt. Dat betekent vooral dat uw website of webshop of de landingspagina van uw campagne relevant zijn voor de advertentie die u plaatst of het zoekwoord waarvoor u hoger in zoekmachines wilt staan.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat de content op uw website of webshop relevant is en aansluit bij uw advertentie. Daarbij is het ook erg belangrijk dat u content op uw website of webshop plaatst die uw advertenties ondersteunen.

Als u alle richtlijnen van Google opvolgt heeft u een hogere kans om tegen een goede prijs hoog in Google te komen staan.