Hoog in Google

Hoog staan in Google kan zomaar 50% meer omzet opleveren!
Google is het grootste internet portaal op dit moment, als uw website goed gevonden wordt in Google dan krijgt u automatisch meer bezoekers op uw website en of webshop en meer bezoekers betekent meer omzet.

 

 

Effici√ęnt, doelmatig en doelgroepgericht adverteren

U kunt op 2 manieren hoog in Google komen te staan.

Optie 1: in de gratis resultaten van Google.

Als u in de gratis resultaten van Google bovenaan staat, dan krijgt u gratis bezoekers via Google op uw website en of webshop.

Optie 2 : in de betaalde resultaten van Google.

In dit geval betaalt u een bepaalde bedrag als bezoekers op uw advertentie via Google klikken. In dit geval kunt u er ook voor kiezen om uw website en of webshop te vertonen op alle websites die tot het netwerk van Google Adsense behoren.

Wilt u weten hoeveel bezoekers u extra per maand kunt krijgen?
Vul dan het onderstaande formulier in.

Momzic handhaaft geen uurtarief!

Ik wil beter gevonden worden in Google

Hoger in Google zoekmachine

Zoekmachines worden dagelijks door miljoenen mensen bezocht. Het is voor heel veel gebruikers van het internet vanzelfsprekend om om naar Google te surfen en daar in te typen wat ze nodig hebben. Ik zeg Google omdat Google in Nederland de grootste zoekmachine is. Aangezien zoveel mensen gebruik maken van Google ligt daar een kans voor ieder bedrijf.

Het maakt in principe niet uit wat voor bedrijf u hebt en op wat voor markt u zich op richt. Hoger staan in de zoekmachines en voornamelijk Google zorgt ervoor dat u meer uit uw onderneming gaat halen.

Het werk eigenlijk heel simpel. Als een bezoeker opzoek is naar een bepaalde dienst of product en typt het on Google in, kiest die gebruiker ook meestal voor een van de resultaten die hij/zij te zien krijgt. Dat betekent dat als u daar niet staat gewoon klanten laat liggen.

Hoog in de zoekmachines staan is niet alleen goed voor verkeer maar is ook nog eens een prestige kwestie. Als uw website en of webshop voor een bepaalde zoekwoord hoog in de zoekmachine staat wil niet automatisch zeggen dat het ook bezoekers oplevert. Het moet ook nog eens een zoekwoord zijn waar mensen naar zoeken.

Er moet redelijk wat werk gedaan worden om uw website en of webshop hoog in Google te krijgen. Als het verkeerd gedaan wordt kan het uw bedrijf meer geld kosten dan het oplevert, het is daarom ook aan te reden om SEO/SEA uit te besteden. Zo weet u zeker dat u met uw website en of webshop hoog in Google komt te staan.

Hoog in Google of hoog in zoekmachines staan kan voor heel veel ondernemers in het MKB het verschil zijn tussen wel of niet redden in de tijden van crisis. Mensen gaan tegenwoordig veel minder de deur uit en doen veel meer online en online vindbaar zijn is cruciaal.

Hoe komt uw website en of webshop hoger in Google?

Om uw website en of webshop hoog in Google te krijgen moet het wat aanbieden. Dat betekent vooral dat uw website en of webshop of de pagina waar uw campagne op gericht is relevant moet zijn aan de advertentie die u plaatst of het zoekwoord waarvoor u hoger in zoekmachines wilt staan.

Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat het content op uw website en of webshop relevant is en aansluit bij uw advertentie. Daarbij is het ook erg belangrijk dat uw tekst op uw website en of webshop plaatst die uw advertenties ondersteunen.

Als u alle richtlijnen van Google opvolgt heeft u een hoger kans om voor een goed prijs hoog in Google te komen staan