Google pagina 1 positie

Zoekmachine optimalisatie is een zeer belangrijk onderdeel van internet marketing. Het gaat niet alleen om het genereren van gratis verkeer voor uw website. Voor velen is het ook een kwestie van merk prestige. Welke ondernemer zou niet direct zichtbaar willen zijn als een gebruiker een zoekopdracht in Google invoert dat gerelateerd is aan zijn of haar producten en of dienstverleningen?

 

Toppositie in de 1ste resultaten pagina van Google

Heel veel ondernemers in het MKB geven veel geld uit aan PPC campagnes of lead websites die gemiddeld 12 euro per lead in rekening brengen. Zoekmachine optimalisatie wordt hiervoor een zeer goede aanvulling of zelfs vervanging.

Bij zoekmachine optimalisatie moet u niet alleen denken aan het scoren in de zoekmachines voor uw belangrijkste zoekwoorden. U kunt SEO ook gebruiken om gericht relevante verkeer naar uw website te trekken. U gaat dan opzoek naar zoekwoorden die gerelateerd zijn aan uw website, en daarnaast weinig internet concurrentie hebben. Zo kunt u honderden bezoekers binnen halen voor uw website en of webshop zonder één cent te betalen aan Google Adwords of een ander advertentie aanbieder zoals LinkedIn of Facebook.

Een goede SEO strategie is goed voor uw reputatie en daarnaast ook goed voor uw portemonnee, maar als u het niet goed doet kan het alleen maar schade aanrichten. Zoekmachine optimalisatie is een snel veranderend en ook saaie vak. Om het saaie en ingewikkelde werk voor onze klanten uit handen te nemen bieden we het onderstaande dienstverlening aan.

Google pagina 1 positie

Om de huidige situatie in kaart te brengen wordt er een volledig SEO audit uitgevoerd. De resultaten van de audit worden met u besproken. Aan de hand van ons overleg wordt er een SEO strategie voor uw website opgesteld en uitgevoerd.

Prijzen van zoekmachine optimalisatie zijn zeer afhankelijk van de huidige situatie en de branche. Heeft u interesse of wilt u gewoon weten wat SEO voor uw bedrijf kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Momzic handhaaft geen uurtarief!

Ik wil mijn omzet verhogen door SEO